Magazin
Vásárral kezdődik a nyár Magyarkanizsán 
Betűméret:             

Közönségcsalogató, idegenforgalmi látványosság a vásár Magyarkanizsán, amelyet évente csupán háromszor rendeznek meg: tavasszal, nyáron és ősszel, azokban a hónapokban, amikor öt vasárnap is van az adott hónapban. Ekkor is mindig a negyedik vasárnap az, amikor a vásárt tartják a településen. Azért van ez így, hogy ne ütközzön a rendezvény más, környékbeli, nagyobb vásárokkal.

Június 23-án népesül be ismét a magyarkanizsai vásártér. Várhatóan a jól megszokott termékeiket árulják majd most is a kézművesek. Emellett természetesen kísérőprogramok soráról is gondoskodtak a szervezők.

8.00 és 10.00 óra között ingyenes vérnyomás- és vércukorszint mérést tartanak.

9.00-tól 11.00 óráig kis állatokat simogathatnak a gyerekek Bús József jóvoltából, de játékos foglalkozásokat is rendeznek a gyerekeknek.

9.00-től 12.00 óráig az Ősök hangja Polgári Szervezet Történelmi napi programot tart. lesz kézműves foglalkozás, íjászkodás, de azt is bemutatják az érdeklődőknek, hogy hogyan néz ki belülről egy jurta.

9.00 és 12.00 óra között jótékonysági palacsintasütést szerveznek az Együtt-Veled-Értük Egyesület védencei számára.

A vásár ideje alatt zenés, szórakoztató programok várják az érdeklődőket, akik birkapörköltet, rostélyost, kolbászt, pljeskavicát, főtt és sült csülköt, illetve lángost és kürtőskalácsot vásárolhatnak.

Mindenkit várnak Magyarkanizsán a nyári vásárra!

N. E.
Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A vámügyőrök, a rendőrséggel együttműködve, ma több mint 430 ezer pszichoaktív tablettát foglaltak le a bezdáni határátkelőn. A tablettákra egy teherautó rakományában bukkantak, a végállomás Németország lett volna, tájékoztatott a Vámhivatal. Az esetet akkor tárták fel, amikor az országból történő kilépéskor...
2024. JÚNIUS 29.
[ 16:08 ]
Egy spanyolországi borászat pincéjében egy nő bosszúból kiengedett a tartályokból mintegy 60 ezer liter kimagasló minőségű bort, az okozott kár meghaladhatja a 2,5 millió eurót. Az eset még februárban történt a Madridtól 150 kilométerre északra fekvő Castrillo de Duero településen. Az elkövetőt, aki a borászat...
2024. JÚNIUS 29.
[ 9:04 ]
A rendőrség őrizetbe vette a 48 éves, Ćuprija közeli Supska falu fagylaltozójának üzemeltetőjét, miután a ćuprijai vásárban fagylaltot fogyasztók tömegesen betegedtek meg. A betegek között legtöbb a gyerek, írja a 021. A férfit egészségre káros termékek előállításával és forgalmazásával gyanúsítják,...
2024. JÚNIUS 28.
[ 11:10 ]
Beolvasás folyamatban